Erasmus landen

Aan het Erasmusprogramma doen alle lidstaten van de Europese Unie mee, daar bovenop doen ook nog de landen IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Turkije mee.

De volledige lijst van deelnemende landen is dan dus:

Van sommige landen hebben wij inmiddels erasmus ervaringen verzameld en die kun je dan dus ook rustig nalezen om volop inspiratie op te doen! Ken jij iemand die ook erasmus heeft gevolgd en zijn of haar ervaring staat nog niet op de site? Tip hem of haar dan om een kort stukje in te sturen om mensen zoals jij meer informatie te geven waarom erasmus zo gaaf is om te doen!

 

6 thoughts on “Erasmus landen

 1. Glenn

  Beste, ik heb vernomen dat de Erasmus-beurs ook buiten Europa gaat gelden, klopt dit? En dan doel ik niet op die paar landen als Turkije, Ijsland etc. Ik ga zelf in 2014 naar Indonesië dus dan zou dat goed uitkomen. Hopelijk weten jullie hier iets meer over. Bvd!

 2. Silke

  Beste,
  ik zou volgend jaar graag een buitenlandse stage in Mexico doen voor drie maanden. Kan ik dan ook in aanmerking komen voor een beurs?
  mvg

 3. Tim

  Hej jongens,

  Zwitserland en Kroatië zie ik niet in jullie lijstje terugkomen, maar het Nuffic heeft die er wel tussen staan.

  Groetjes

 4. Josie Speetjens

  Hallo,

  Ik vroeg me inderdaad ook af of er mogelijkheden in andere landen zijn. Ik wil zelf graag in Canada studeren.
  Zijn er hiervoor ook opties?

  Bedankt

 5. Linda Kortekaas

  Hallo,

  Nu heb ik een vraag over de subsidie. Curaçao staat niet op de lijst terwijl het in principe wel een gemeente van Nederland is. Is daar iets mee te regelen?

  Ik zie graag zsm uw antwoord tegemoet!

  Mvg,

  Linda Kortekaas

 6. iris liebrand

  Ik ben van plan 10 maanden stage te lopen in Engeland. Engeland is momenteel nog deel van de EU. Als de BREXIT doorzet en Engeland inderdaad uit de EU gaat blijft de Erasmus beurs dan wel of niet gelden voor studenten die naar Engeland gaan?

  Alvast bedankt,

  Iris Liebrand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.