Reisverzekering

Een reisverzekering is iets wat je zeker niet mag missen als je op reis gaat. Maar niet alleen als je op reis gaat is een verzekering belangrijk. Ook als je voor tijdelijk verhuist naar het buitenland kan deze van pas komen en dekking garanderen. Niet alleen is het handig voor je reis van en naar bestemming, maar ook omdat je waarschijnlijk in het land waar je tijdelijk gaat stagelopen of studeren ook nog wel andere reisjes wilt plannen. Met een doorlopende reisverzekering zorg je daarom voor optimale dekking!
De precieze voorwaarden verschillen per aanbieder en per pakket. Het is daarom goed om te vergelijken met enkele reisverzekering aanbieders.

[table id=1 /]

In bovenstaande tabel vind je aanbieders van reisverzekeringen. Elke aanbieder heeft prijzen die verschillen per situatie, ben ja alleen of met parter, ga je op winter-, of zomervakantie, ga je naar Europa of buiten Europa? Allemaal factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke premie. De reisverzekering prijzen die hierboven staan aangegeven zijn gebaseerd op 1 reiziger in Europa. Voor andere situaties kunnen prijzen veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.